Η εταιρεία Sparta Valley Fruits

Η εταιρεία μας, με έδρα τη Σπάρτη Λακωνίας, δραστηριοποιείται στην παράγωγη και την εμπορία/ εξαγωγές εσπεριδοειδών υψηλής ποιότητας από την περιοχή της Λακωνίας. Οι μέθοδοι καλλιέργειας που ακολουθούμε, σε συνδυασμό με την εμπειρία, την γνώση, την παράδοση, αλλά και την σύγχρονη τεχνολογία προσφέρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας.
Η κοιλάδα της Σπάρτης στους πρόποδες του Ταϋγέτου διασφαλίζει ιδανικές συνθήκες για την καλλιέργεια εσπεριδοειδών. Τα πορτοκάλια, και γενικότερα τα εσπεριδοειδή, της Λακωνίας είναι εξαιρετικά και ευρέως γνωστά για την γεύση τους.
Τα προϊόντα ελέγχονται από το στάδιο της παραγωγής τους στην καλλιέργεια, τη συγκομιδή και την επεξεργασία τους. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα, πράγμα το οποίο εγγυάται και την ποιότητά μας. Η αποθήκευση τους γίνεται σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε χώρους που διακρίνονται για την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών τους.
Αποστολή της εταιρείας μας είναι να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα με συνέπεια και ποιότητα.
Η εταιρεία μας δεσμεύεται για:
-Σταθερή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών
-Αξιοπιστία και σεβασμό απέναντι στους πελάτες και τους συνεργάτες
-Τη συμμόρφωση των προϊόντων και υπηρεσιών της ως προς τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.
-Την εφαρμογή συνθηκών παραγωγής που διασφαλίζουν την ασφάλεια και υγιεινή των προϊόντων
-Την διαρκή αναζήτηση νέων προϊόντων και τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς και της επιθυμίας τους πελάτη.
-Διατήρηση της ποιότητας και του τρόπου παραγωγής των προϊόντων
Στόχος μας είναι η καθιέρωση των προϊόντων μας στις προτιμήσεις των πελατών μας, δίνοντας έμφαση στην αποτελεσματική συνεργασία, καθώς πιστεύουμε ότι οι μακροχρόνιες σχέσεις συνιστούν τα θεμέλια της επιτυχίας και της συνεχούς εξέλιξής μας.
Cocktails
an image

Κοκτέιλ με χυμό πορτοκαλιού

Θρεπτική αξία
an image

Τα εσπεριδοειδή και η θρεπτική τους αξία

Highlights

About Citrus fruits
Read info`s

About Orange varieties
Open Link

Contact Info
h
Sparta Valley Fruits.
tel. : 0030 6944179949
mail : spartavalleyfruits@gmail.com
©Copyright SpartaValleyFruits.gr 2012